Në mesin e fjalëve të para vogëlushi foli fjalë në gjuhën shqipe

Në mesin e fjalëve të para vogëlushi foli fjalë në gjuhën shqipe

Çifti i njohur, Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman vitin e kaluar janë bërë prindër për herë të parë. Dashuria e tyre është bekuar me një djalë që e pagëzuan me emrin Efehan.

Pas darkës për festën e Shën Valentinit, çifit janë ndalur nga gazetarët ku folën më shumë për jetën e tyre pas lindjes së djalit.

Tolgahan dhe Almeda treguan se Efehani fjalën e parë që e ka thënë ishte “baba”, më pas tha gjysh në gjuhen Turke, e më pas ka thënë “nona” në shqip.

Çifti tha se djalit të tyre ata i flasin në dy gjuhë turke dhe shqipe. /21Media