Së shpejti fillojnë edhe me prodhimin e produkteve të tjera

Loading...

Së shpejti fillojnë edhe me prodhimin e produkteve të tjera

Një vit më parë gratë fermere të Krushës së Vogël, kanë filluar më prodhimin e djathit. E kjo u bë falë ndihmës që ju ofroi komuna dhe organizata Tika në ndërtimin e objektit dhe ofrimin e kushteve adekuate për punë. Gratë kanë planifikuar që së shpejti të fillojnë edhe më përgatitjen e  prodhimeve të tjera./21Media