Ata do të qëndrojnë në spital gjatë shtatë ditëve në vazhdim

Loading...

Ata do të qëndrojnë në spital gjatë shtatë ditëve në vazhdim

Tetë djemtë e parë të shpëtuar nga shpella në veri të Tajlandës kanë shëndet të mirë mendor dhe fizik, thonë zyrtarët.

Ata shpresojnë se dy të tjerët do të tërhiqen të martën.

Djemtë që janë nxjerrë nga shpella në dy ditët e kaluara, kanë bërë analizat e rrezeve X dhe gjakut dhe dy prej tyre janë trajtuar me pneumoni. Ata do të qëndrojë në spital për shtatë ditët e ardhshme.

Zyrtarët shpresojnë se djemtë e tjerë dhe trajneri i tyre do të nxirren të martën nga shpella e Tam Luang.

Djemtë kanë mbetur në shpellë që nga 23 qershori, pasi shiu i madh e përmbyti daljen.

Zhytësit i gjetën javën e kaluar në një xhep të thellë brenda shpellës.