Peshën nuk e urrejnë vetëm femrat

Peshën nuk e urrejnë vetëm femrat

Ekziston një stereotip që vetëm vajzat shqetësohen për peshë të tepërt dhe probleme pamja. Por, burrat janë gjithashtu të shqetësuar për pamjen e tyre dhe ata janë gati të shpenzojnë shumë kohë në palestër, për në rrugën e tyre drejt trupit të përsosur.

Më poshtë ju sjellim imazhe të djemëve që ndryshuan mënyrën e jetesës dhe humbën peshë. Ju do të vini re se të gjithë njerëzit përdorën mënyra të ndryshme për të humbur peshë, por pothuajse të gjitha ato përfunduan me fytyra të ndryshuara – ata u bënë edhe më të bukur!/21Media