Kelmendi: PDK prinë më numrin më të madh të aktiviteteve.- Emini: Shpenzimet e partive pritet të rritet

Kelmendi: PDK prinë më numrin më të madh të aktiviteteve.- Emini: Shpenzimet e partive pritet të rritet

Në tri ditët e fundit të fushatës, është ulur dukshëm pjesëmarrja e qytetarëve në tubime dhe aktivitete zgjedhore, ka bërë të ditur Demokracia në Veprim në një konferencë për media. Sipas DnV-së  shpenzimet e partive politike për aktivitete që nga fillimi i fushatës kanë arritur shumën prej 1 milion e 500 mijë euro./21Media