Demokracia në Veprim e gatshme për zgjedhje

Demokracia në Veprim e gatshme për zgjedhje

Koalicioni i OJQ-ve për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim” mbajti konferencë për medie lidhur me përmbylljen e fushatës zgjedhore si dhe përgatitjet për monitorimin e ditës së zgjedhjeve./21Media