“Subjektet politike të garantojnë gjithpërfshirje qytetare në fushatë”

“Subjektet politike të garantojnë gjithpërfshirje qytetare në fushatë”

Në prag të fillimit të fushatës zyrtare zgjedhore për Zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare të 6 tetorit, koalicioni i OJQ-ve vendore për vëzhgimin e zgjedhjeve “Demokracia në Veprim” ka mobilizuar 72 vëzhgues afatgjatë për të përcjellë aktivitetet e subjekteve politike, përfshirë shpenzimet e tyre gjatë fushatës zgjedhore 10 ditëshe në gjithë territorin e Republikës së Kosovës. Përmes vëzhgimit të paanshëm dhe objektiv, DnV synon të të kontribuojë në rritjen e transparencës, besimit dhe gjithpërfshirjes në procesin zgjedhor./21Media