Ministri i kulturës në Dokufest

Ministri i kulturës në Dokufest

Gjatë ditës së djeshme, ministri i kulturës Kujtim Gashi ka organizuar pritje për organizatorët dhe vullnetarët e festivalit ndërkombëtar të filmit dokumentar dhe filmit të shkurtër “DokuFest”. Me këtë rast, Gashi tha se DokuFest-i është një festival, i cili po e përfaqëson denjësisht kulturën kosovare./21Media