Edicioni i 16-të i festivalit te filmit të metrazhit të shkurtër dhe atij dokumentarë “Dokufest” edhe kësaj radhe i solli Prizrenit një imazh të jashtëzakonshëm.  Tashmë përveç që cilësohet si vend i kulturës, përfitime të mëdha kanë edhe hotelet, restorantet dhe kafiteritë e ndryshme nga vizitorët e  shumtë që gjatë “Dokufestit” vizitojnë Prizrenin./21Media

Edicioni i 16-të i festivalit te filmit të metrazhit të shkurtër dhe atij dokumentarë “Dokufest” edhe kësaj radhe i solli Prizrenit një imazh të jashtëzakonshëm.  Tashmë përveç që cilësohet si vend i kulturës, përfitime të mëdha kanë edhe hotelet, restorantet dhe kafiteritë e ndryshme nga vizitorët e  shumtë që gjatë “Dokufestit” vizitojnë Prizrenin./21Media