Dell ia arriti përsëri qëllimit

Dell ia arriti përsëri qëllimit

Kompania Dell krijoi laptopin e ri të quajtur Dell XPS 13 i cili ka qenë laptopi që arriti të thyej rekorde brenda një viti. Ky laptop kushton rreth 799$ dhe ka një memorie prej 128 GB.

Gjithashtu ka një RAM prej 8 GB.

Ky laptop ka një rezulocion prej 1920×1080. Ai gjithashtu ka një dizajn modern.