Në Luginën e Preshevës sot qëndroi për vizitë zyrtare, kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri. Udhëheqësit e Preshevës dhe Bujanovcit, Haziri u premtoi se  Donacionet e Kosovës për Luginën do të kalojnë përmes Gjilanit./21Media

Në Luginën e Preshevës sot qëndroi për vizitë zyrtare, kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri. Udhëheqësit e Preshevës dhe Bujanovcit, Haziri u premtoi se  Donacionet e Kosovës për Luginën do të kalojnë përmes Gjilanit./21Media