Miratohet rezoluta për pezullimin e lojërave të fatit

Miratohet rezoluta për pezullimin e lojërave të fatit

U miratua me 74 vota për rezolutën që fillimisht i pezullon lojërat e fatit dhe brenda 30 ditëve qeveria të sjell ligjin në Kuvend që i ndalon këto.

Kjo seancë u mbajtë me kërkesën e 49 deputetëve për pezullimin e aktivitetit të lojërave të fatit, si dhe plotësim ndryshimin e ligjit ekzistues. Projekt-rezoluta u mbështet nga të gjitha grupet parlamentare./21Media