Kumtesa për Muzën e Skënderbeut si frymëzim letrar, u përuruan disa vepra letrare

Loading...

Kumtesa për Muzën e Skënderbeut si frymëzim letrar, u përuruan disa vepra letrare

Në Prishtinë nisi festivali i poezisë ”Drini poetik”. Në sesionin “Muza e Skënderbeut si frymëzim letrar” u paraqitën kumtesa nga studiues të letërsisë nga Prishtina dhe Tirana, ndërsa gjatë ditës u përuruan disa vepra letrare./21Media