Dukagjin Lipa: Gërmia nuk ka qenë dëshira jonë për ta mbajtur këtë festival

1 min read

Themeluesi dhe organizatori i Sunny Hill Festival, Dukagjin Lipa në një konferencë për media para nisjes së festivalit “Sunny Hill” shpalosi disa detaje rreth festivalit.

Ai shtoi se pa ndihmen e Policisë realizimi i këtij festivali në Gërmi do ishte i pamundur.

” Gërmia nuk ka qenë dëshira jonë për ta mbajtur këtë vit festival, sepse që është parku i qytetit është edhe hapësira më e vështirë për ta mbajtur festivalin, pa ndihmen e policise do ishte e pamundur”, tha Dukagjini.

Dyert e festivalit “Sunny Hill” janë hapur sot në ora 12:00. Nga sot, deri më 7 gusht do të performojnë artistë të famshëm në botë dhe yje vendor në ​këtë festival që mbahet në Parkun e Gërmisë./21Media