Certifikimi i rezultateve varet nga vendimet e Gjykatës Supreme dhe PZAP-së

Certifikimi i rezultateve varet nga vendimet e Gjykatës Supreme dhe PZAP-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve thotë se certifikimi i rezultateve varet nga vendimet e Gjykatës Supreme dhe PZAP-së për të parë se çfarë e obligojnë KQZ-së. Ndërkaq njohës të punës së Kuvendit, thonë se certifikimi i rezultateve mund të ndodh në fillim të dhjetorit, ndërsa konstituimi i institucioneve para vitit të ri, vetëm nëse nuk ka neglizhencë./21Media