Ajo dikur ishte ëmbëlsira e Hollywood-it dhe më pas filloi me kirurgji estetike.

Ajo dikur ishte ëmbëlsira e Hollywood-it dhe më pas filloi me kirurgji estetike.

Aktorja ishte ylli i filmave romantikë, por sot ajo duket krejtësisht ndryshe. Meg Ryan, 55-vjeçare, nuk është shfaqur në film për një kohe të gjatë, por fotografët e vunë re në një shëtitje në New York. Ylli i filmave romantikë “Kur Harry takoi Sally”, “Ju keni postë” dhe “The Romance in Seattle” ka ndryshuar mjaft shumë gjatë dekadës së fundit.

Meqenëse Hollywoodi është i vetmi imperativ që të jesh më i ri, Meg ra nën presion dhe shkoi edhe në disa operacione. Përveç shtrëngimit të fytyrës, ajo mbushi buzët e saj, por sot nuk duket aq mirë..

Aktorja shkoi në Nju Jork me të dashurin John Mellencamp, një muzikant me të cilin u ribashkua vitin e kaluar pas një pushimi që zgjati për një vit. Të dy ata ishin të veshur në rroba sportive.