Davutoglu e ka uruar Zaevin për marrjen e detyrës kryetar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë

Davutoglu e ka uruar Zaevin për marrjen e detyrës kryetar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë

Republika e Maqedonisë tanimë është rrëfim i suksesshëm, për shkak se progresi është i dukshëm, shteti është faktor kyç për stabilitetin e Ballkanit dhe vazhdoni të punoni me përkushtimin energjik në reformat, ardhmëria juaj është në NATO, ka porositur ishkryeministri i Republikës së Turqisë dhe deputet aktual Ahmet Davutoglu, në takimin e sotëm me kryeministrin e Maqedonisë, Zoran Zaev, shkruan TV21.TV

Davutoglu ia uroi Zaevit marrjen e detyrës kryetar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe siç tha, “racionalitetit të tij për gjetje të zgjidhjes së qetë dhe stabile për krizën politike”, që rezultoi me formimin e Qeverisë së re reformuese, njoftoi pres-shërbimi qeveritari Maqedonisë./21Media