Hapet Panairi i Edukimit dhe Panairi i Turizmit dhe Sportit

Hapet Panairi i Edukimit dhe Panairi i Turizmit dhe Sportit

Sot do të bëhet hapja solemne e Panairit Ndërkombëtar të Edukimit dhe Panairit Ndërkombëtar të Turizmit dhe Sportit.

Qëllim kryesor i Panairit Ndërkombëtar të Edukimit, është informimi dhe ngritja e vetëdijes së studentëve rreth përzgjedhjes dhe avancimit të tyre profesional si dhe mundësive për bursa dhe punë praktike.

Në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit dhe Sportit do të ekspozohen pika të reja turistike të shumta të cilat prezantohen nga Agjencitë Kombëtare te Turizmit si nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Kosova Lindore dhe më gjerë.