Rasti ka ndodhur në Pejë

Rasti ka ndodhur në Pejë

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë kontrollit në automjetin ku gjendeshin dy persona, është gjetur dhe sekuestruar një pako me tri qese të vogla me substancë të dyshuar narkotike të llojit kokainë në peshë 1.5 gram.

Sipas tyre, rasti ka ndodhur në Pejë, dy ditë më parë.