Prekëse...

Prekëse…

Një nënë ka ndarë pamjet prekëse të djalit të saj dy vjeçar, duke i thënë lamtumirë babait të tij, në gurin e varrit.

Darren Langton, 33 vjeç ishte zhdukur papritur nga shkaqe të panjohura, në shtëpinë e tyre në Dorchester, Dorset, vetëm tri ditë pas ditëlindjes së parë të djalit të tij Harvey, në tetor 2017.

Pak Harvey është rritur nga mamaja e tij, Jessica Pillinger dhe ata e vizitojnë gurin e Darrenit çdo të diel.

Pamjet emocionale tregojnë se vogëlushi qëndronte mbi gurin e gdhendur, derisa luante me lodra dhe këndonte ‘bye bye daddy’ në mënyrë të përsëritur para se të shkonte në shtëpi – me një buzëqeshje në fytyrën e tij./21Media