Papa ka 4.6 milionë ndjekës në Instagram

Papa ka 4.6 milionë ndjekës në Instagram

Papa Francesku i cili e drejton Selinë e Shenjtë në Vatikan ka një llogari zyrtare në Instgram.

Ai poston foto dhe video nga vende dhe me njerzë të ndryshëm, gjatë vizitave nëpër vende të ndryshme të botës dhe po ashtu edhe nga Selia e Shenjtë.

4.6 milionë është numri i njekësve të Papës në Instagram, kurse ai nuk ndjekë askënd./21Media