Ana tjetër e fotografive "perfekte"

Ana tjetër e fotografive “perfekte”

Fotografët janë ata që kanë talent më shumë se të tjerët që të kapin momente të ndryshme të përditshmërisë, të cilat nuk mund t’i bëjë secili.

Duket se një talent të veçantë për të parë bukurinë kudo rreth tij e ka edhe fotografi brazilian, Gilmar Silva.

Përndryshe, si mund t’i shpjegoni fotografitë perfekte që ai merr në vende të papërsosura dhe ndonjëherë të shëmtuara?

Dashuria e Gilmar-it për fotografinë dhe sytë e trajnuar rezultojnë në qindra përgjigje entuziaste në mediat sociale dhe jo vetëm…

Më poshtë shihni disa imazhe të bëra nga fotografi, emri i të cilit u përmend më lart, të cilat janë me të vërtet të mahnitshme./21Media