Shfaqja “Kaligula”

Loading...

Shfaqja “Kaligula”

Në Teatrin Kombëtar të Kosovës, është dhënë premiera e shfaqjes “Kaligula” e regjisorit Kushtrim Koliqi. Nëpërmjet kësaj shfaqje regjisori Koliqi thotë se ka dashur të paraqes realitetin në të cilin po jetojmë ku më të fortit dhe më të suksesshmit janë ata që kanë pushtet./21Media