Baraliu: Formimi i institucioneve varet nga puna e KQZ-së dhe dinamika e koordinimit të programeve të dy partive fituese

Baraliu: Formimi i institucioneve varet nga puna e KQZ-së dhe dinamika e koordinimit të programeve të dy partive fituese

Partitë politike janë në pritje të certifikimit të rezultateve finale nga KQZ, që t’i hapet rrugë formimit të institucioneve të reja. Njohësit e çështjeve politike vlerësojnë nevojën që sa më shpejtë të formohet Kuvendi dhe Qeveria, pasi, sipas tyre zvarritja e këtij procesi shkon në dëm të qytetarëve të Kosovës./21Media