15 mijë euro dhe 2 vite pa ogranizim të garave të EHF-së

15 mijë euro dhe 2 vite pa ogranizim të garave të EHF-së

Rreth tre muaj pasi nuk lejoi Kosovën të luaj në kualifikimet për Kampionatin Evropian të 20-vjecareve në konkurrencen e femrave, Federata e Serbisë është dënuar nga Federata Evropiane e Hendbollit, detajet i mësoni në kronikë./21Media