Ramku: Kemi rreth 12 ligjërata, punëtori, promovime librash,Gajraku: Biblioteka Kombëtare duhet të ruhet

Loading...

Ramku: Kemi rreth 12 ligjërata, punëtori, promovime librash,Gajraku: Biblioteka Kombëtare duhet të ruhet

Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës u hapë ekspozita me fotografi që prezantojnë pamja se si do të bëhet konversimi i Bibliotekës Kombëtare dhe Festivalit të Arkitekturës. Shumica nga fotografitë janë të shkrepura nga arkitekti Andrija Mutnjakoviq./21Media