Ekspozita e skulptorit të ndjerë qëndron e hapur për një muaj në ASHAK

Ekspozita e skulptorit të ndjerë qëndron e hapur për një muaj në ASHAK

Në njëzet vjetorin e vdekjes së skulptorit, pedagogut, akademikut dhe artistit të madh, Agim Cavdarbasha, u bë një rikthim i përgjithshëm i punës së tij përmes një ekspozite retrospektive, e cila u mbajt në mjediset e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës. Ekspozita e kuruar nga Eqrem Basha do të qëndrojë e hapur për një muaj./21Media