Arrestohet një person sipas urdhërarrestit ndërkombëtar

Arrestohet një person sipas urdhërarrestit ndërkombëtar

Drejtoria e Policisë Rajonale në Prizren ka njoftuar sot se në bazë të kërkesës për arrestim dhe ndalim sipas fletëarrestit ndërkombëtar nga autoritet zvicerane është ndaluar dhe është sjellë (ekstraduar) për në Kosovë i kërkuari Z. B. shtetas shqiptar/kosovar.

Sipas tyre, i njëjti është kërkuar nga autoritetet e Kosovës, përkatësisht nga Gjykata Themelore në Prizren për veprën penale ‘grabitje në tentativë’.

Me vendim të Gjykatës Themelore në Prizren personi i ekstraduar është ndaluar për 30 ditë në paraburgim.