Edhe ish-yjet e One Direction, Liam Payne e Niall Horan, do të jenë prezent atë ditë

Edhe ish-yjet e One Direction, Liam Payne e Niall Horan, do të jenë prezent atë ditë

iHeartRadio ka njoftuar se kur do të mbahet manifestimi i përvitshëm Jingle Ball, ndërsa aty do të ketë mjaft emra të njohur.

Taylor Swift dhe Ed Sheeran janë dy emrat më të mëdhenj që spikasin në eventin e pop-it.

Yje të tjera që do të marrin pejsë në Jingle Ball janë Sam Smith, The Chainsmokers, Fall Out Boy dhe Demi Lovato.

Edhe ish-yjet e One Direction, Liam Payne e Niall Horan, do të jenë prezent atë ditë.