24 mijë raste në javë, rrezikohen të vegjlit dhe të moshuarit

Loading...

24 mijë raste në javë, rrezikohen të vegjlit dhe të moshuarit

Shqipëria është renditur një ndër tre vendet më të prekura nga gripi në Evropë. Epidemia ka shtuar numrin e të sëmurëve duke arritur në 24 mijë raste në javë.