Haxhiu: Nuk mund të përmbyset vullneti i popullit.-Hoti: Ka vullnet politik për koalicion 

Haxhiu: Nuk mund të përmbyset vullneti i popullit.-Hoti: Ka vullnet politik për koalicion 

Futbolli këto ditë i ka lënë disi në plan të dytë zhvillimet paszgjedhore. Rinumërimi i 89 për qind të vendvotimeve po e zvarrit certifikimin e rezultatit të zgjedhjeve me gjasë rreth dy muaj pas votimit. Por, edhe bisedimet e liderëve të Vetëvendosjes dhe LDK-së drejt koalicionit të mundshëm qeverisës duket se do të presin certifikimin e rezultatit të zgjedhjeve, që do të çojë në vonesë të mëtejshme të krijimit të institucioneve të reja të Kosovës./21Media