Ai do të gjykohet nga gjyqet turke

Ai do të gjykohet nga gjyqet turke

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan ka refuzuartë ekstradojë gazetarin gjermano-turk Deniz Jucel në Gjermani dhe përsëriti se Jucel është “agjent i terroristëve”, transmeton Reuters.

Erdogan theksoi se kancelarja gjermane Angela Merkel ka kërkuar ekstradimin e Jucel, por ai ka refuzuar kërkesën e saj me arsyetimin se Jucel do të gjykohet në gjyqet turke, të cilat mundësojnë gjykim fer./21Media