Ka zëra për shtimin e masave ekonomike ndaj Serbisë

Ka zëra për shtimin e masave ekonomike ndaj Serbisë

Vendimi i qeverisë së Kosovës për masën shtesë prej 10 për qind për mallrat serbe, por edhe ato të Bosnjë-Hercegovinës po zbatohet me vendosmëri. Sipas doganave të Kosovës nga gjashtë nëntori Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina kanë paguar shtesë në vlerë mbi 300 mijë euro./21Media