Rreth 600 mijë raste kanë përfituar nga falja e borxheve

Rreth 600 mijë raste kanë përfituar nga falja e borxheve

Me 1 shtator, përfundon afati për faljen e borxheve publike për personat juridikë dhe fizikë në Kosovë, të akumuluara prej datës 31 dhjetor, 2008.
Deri më tash janë rreth 600 mijë raste, të cilët kanë përfituar nga falja e borxheve, thonë zyrtarë të Ministrisë së Financave. E kompanitë publike apelojnë te qytetarët borxhlinj që ta shfrytëzojnë këtë mundësi./21Media