Familja e Sadri Daut Kelmendit me 27 anëtar ende jeton në bashkësi

Familja e Sadri Daut Kelmendit me 27 anëtar ende jeton në bashkësi

Kusuriqi i Pejës po bëhet atraktiv për bujqësi. Banorët duke shfrytëzuar burimet e ujit po punojnë tokën dhe zhvillojnë blegtorinë. RTV21 sjell një reportazh nga Familja e Sadri Daut Kelmendit me 27 anëtarë  që jeton ende në bashkësi. /21Media