Fatos Berisha është zgjedhur drejtor artistik i Teatrit Kombëtar të Kosovës

Fatos Berisha është zgjedhur drejtor artistik i Teatrit Kombëtar të Kosovës

Në njoftimin zyrtar, thuhet se Fatos Berisha, do ta udhëheqë punën artistike dhe kreative në Teatrin Kombëtar të Kosovës për katër vitet e ardhshme.

Këshilli Drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës, vlerëson se kandidati Fatos Berisha i ka plotësuar të gjitha kriteret juridike dhe profesionale për ta ushtruar detyrën e drejtorit artistik të Teatrit Kombëtar./21Media