Ai bën simbolin e shqiponjës instinktivisht

Loading...

Ai bën simbolin e shqiponjës instinktivisht

Një djalë i quajtur Jon Shahini, i cili jeton në shtetin e Zvicrës ka befasuar me veprimin e tij që ka bërë gjatë ushtrimeve.

Jon Shahini njëjtë si Xherdan Shaqiri e Granit Xhaka, ka bërë simbolin e shqiponjës instinktivisht përderisa po ushtronte karate.

Në video shihet Joni, teksa mundohet të kopjoj veprimet e mësueses bënë simbolin e shqiponjës krejtësisht instinktivisht dhe menjëherë iu rikthehet lëvizjeve që mësuesja po ua tregon.

Ky moment është kapur në kamerë dhe po komentohet mjaft shumë në rrjete sociale./21Media