Këto krahasime do të ju habisin

Loading...

Këto krahasime do të ju habisin

Kur lind një fëmijë, të dy prindërit dhe madje edhe miqtë dhe të afërmit fillojnë të spekulojnë se kujt i ngjanë më shumë fëmija.

Sa janë të vegjël nuk mund ta përcaktoni se kujt i ngjanë më shumë pasi që fëmijët ndryshojnë shumë

Shumica e fëmijëve ndajnë 50% të ADN-së së tyre me secilin prind. Ngjasimet e fëmijëve me prindërit e tyre më së shumti  mund t’i shihni te ngjyra e flokëve, ngjyra e syve, shtatësia dhe ngjyra e lëkurës.

Në vazhdim, ju sjellim disa fotografi të fëmijëve, të cilët e kanë trashëguar pamjen nga prindërit e tyre. /21Media