Të bërit e shumë fotografive, kur zhduken teksa duke shkruar me të, kur iu bëjnë like vajzave të tjera janë vetëm disa nga sjelljet që femrat nuk i durojnë te meshkujt

Loading...

Të bërit e shumë fotografive, kur zhduken teksa duke shkruar me të, kur iu bëjnë like vajzave të tjera janë vetëm disa nga sjelljet që femrat nuk i durojnë te meshkujt

Femrave ju duken irrituese disa sjellje që bëjnë parterët apo edhe meshkujt e tjerë në rrjete sociale. Ndonëse meshkujt tregohen të fortë dhe mbajnë qëndrim, edhe ata bëjnë disa gjeste jo fortë të hijshme, e që në realitet, femrave ju shkojnë për nerva.

Nga një studim i bërë, femrat kanë radhitur disa sjellje që ato nuk i pëlqejnë tek meshkujt në rrjete sociale. Më poshtë lexoni se cilat janë ato, që femrat nuk i durojnë./21Media

Të bërit e shumë fotografive

Që i injorojnë femrat

Kur postojnë statuse të quditshme

Kur zhduken kur jeni duke shkruar me të

Kur sillen se ju i interesoni shumë

Kur iu bëjnë like vajzave të tjera.