Dita e tretë dhe e fundit e Festes së Vjeljes së Rrushit

Dita e tretë dhe e fundit e Festes së Vjeljes së Rrushit

Festë e madhe dhe me mijëra pjesëmarrës po vazhdon në Rahovec, ku po mbahet Hardh Fest.

Kjo është dita e tretë dhe e fundit e Festes së Vjeljes së Rrushit Hardh Fest, ku nga ora 10:00, do të hapet panairi i rrushit, rakisë, verës dhe gaztronimisë. Ndërsa, turistët do të kenë mundësi të përjetojnë udhëtimin me tren në pjesët më të bukura por edhe vjeljen e rrushit.

Gjithashtu do të ketë edhe digjej të ndryshëm dhe aktivitete për fëmijë por edhe demonstrimi i pjekjes së rakisë rreth kazanit. Ndërsa, nga ora 18:00 do të mbahet aktiviteti Hardh Poezi, në Muzeun e qytetit të Rahovecit.

Kurse, në mbrëmje pritet një atmosferë mjaft e mirë, pasi do të jenë grupe të ndryshme muzikore.