FFK licenson trajnerë të rinj të futbollit

FFK licenson trajnerë të rinj të futbollit

Pas përfundimit të trajnimeve , teorike dhe praktike 50 trajnerë u pajisen me Licensa C dhe B të UEFA-së . Në kursin të cilin e organizoj FFK  në bashkëpunim me Federatën Gjermane prej sot kemi trajner të licensuar edhe për portier dhe trajnere femra .Kronikë e gazetarit Tomor GRABOVCI./21Media