Vokrri foli për aktivitetet e FFK

Vokrri foli për aktivitetet e FFK

Federata e Futbollit të Kosovës sot organizoi pritjën e fundit për gazetarë në të cilën Kryetari Vokrri foli për aktivitetet e Federatës gjatë vitit që po mbyllet si dhe falënderoi mediat për bashkëpunimin gjatë vitit 2017./21Media