Rinc Conventa e EHF-it do të zbatohet edhe në Kosovoë

Rinc Conventa e EHF-it do të zbatohet edhe në Kosovoë

Eugen Saraçini, president i Federatës së Hendbollit të Kosovës dhe Musa Selimi dekan i Fakultetit për Edukim Fizik e Sportiv kanë nënshkruar sot marrëveshje bashkëpunimi për zbatimin e programit Rink Konventa për shkollimin e trajnerëve kosovarë sipas programit të EHF-it./21Media