Federata e Hendbollit e Kosovës dhe Komuna e Ferizajt  kane arritur marrëveshjen për vazhdimin e punës së akademisë së këtij sporti në Ferizaj. Vazhdimi i marrëveshjës u arrit në një takim që pati Presidenti i FHK-së, Eugen Saracini me Kryetarin e Komunës së Ferizajt Agim Aliu

Federata e Hendbollit e Kosovës dhe Komuna e Ferizajt  kane arritur marrëveshjen për vazhdimin e punës së akademisë së këtij sporti në Ferizaj. Vazhdimi i marrëveshjës u arrit në një takim që pati Presidenti i FHK-së, Eugen Saracini me Kryetarin e Komunës së Ferizajt Agim Aliu

dhe Kryetarin e klubit Kastriotit Lulëzim Abazi.  Në këtë takim

Presidenti i FHK-së, Saracini u shprehë se Ferizaj mbetet qyteti ikonë i Hendbollit kosovar dhe ndihma e FHK-së për klubin e Kastriotit

do të vazhdoj, kurse Kryetari i Ferizajt Agim Aliu falënderoi FHK-së për ndihmën dhënë hendbollitnë këtë qytet.