FIAT 500X është në dispozicion në katër ngjyra

Loading...

FIAT 500X është në dispozicion në katër ngjyra

Brendi FIAT ka shpallur paketën e re të Fiat 500X Adventurer Edition, e cila është një opsion i ri për dashamirësit e zbavitjeve të vogla.

Bazuar në modelin Trekking, paketa e re e Adventurer Edition ofron një stil të fortë, aventureske dhe një mundësi tjetër për konsumatorët që të personalizojnë FIAT 500X.

FIAT 500X Adventurer Edition është në dispozicion në katër ngjyra: Bianco Gelato, Nero Cinema, Gray Graphite dhe Gray Argentino. Ngjyrat e brendshme përfshijnë zi ose kafe.

Paketa Advanturer Edition do të jetë në dispozicion nga 945 dollarë në SHBA. Çmimi fillestar i FIAT 500X në SHBA është 19,995 dollarë.