Jashari: Sonte mbahet nata finale e“Chopin Piano Fest”.-Vlladar: Vitin e kaluar erdha këtu për të luajtur në piano.- Pula: Është nder dhe privilegj i veçantë

Jashari: Sonte mbahet nata finale e“Chopin Piano Fest”.-Vlladar: Vitin e kaluar erdha këtu për të luajtur në piano.- Pula: Është nder dhe privilegj i veçantë

Filarmonia e Kosovës bashkw me përfaqësuesit e festivalit “Shopen Piano Fest”, në një konferencë për media dhanë më shumë detaje rreth koncertit që do të mbahet sonte, në të njëjtën kohë shprehën pakënaqësitë e tyre lidhur me mungesën e një salle koncertale e cila sipas tyre është esenciale për zhvillimin e kulturës në vend./21Media