Kori i Filharmonisë së Kosovës me projektin “Kthim në të kaluarën”

Kori i Filharmonisë së Kosovës me projektin “Kthim në të kaluarën”

Kori i Filarmonisë së Kosovës për herë të parë do të paraqitet para publikut anglez me tri koncerte dhe dy programe të ndryshme në Hastings dhe Londër. Kështu është bërë e ditur gjatë një konference për media të cilës i parapriu një performancë e shkurtë e 40 anëtarëve të Filharmonisë së Kosovës./21Media