Moto e koncertit të sontëm ndërtimi i sallës koncertale

Moto e koncertit të sontëm ndërtimi i sallës koncertale

Filharmonia e Kosovës dhe Chopin Piano Fest të dielën përmes një konference për media kanë treguar për koncertin e orkestrës së Filharmonisë së Kosovës me dirigjentin dhe pianistin, Stefan Vladar dhe Josif Gjipali.

Baki Jashari, drejtori i Filharmonisë së Kosovës ka treguar detajet për koncertin që do të mbahet në mbrëmje.

Jashari tha se është e sikletshme se si që kaq vite, nuk ka sallë koncertuale, dhe koncerte të tilla po vazhdojnë të mbahen në sallën e kuqe.

Ndërkaq, dirigjenti Shtefan Vlladar nga Austria tha se është i sigurt që do të jetë një koncert i bukur.

Lejla Pula, drejtoresha artistike e festivalit tha se moto e këtij koncerti gjatë këtij viti ka qenë ndërtimi i sallës koncertale.