“Sofra Dardane”

Loading...

“Sofra Dardane”

Në Bajram Curr, ka filluar edicioni i 16-te i festivalit mbarëkombëtar te këngëve dhe valleve popullore “Sofra Dardane”.

Edhe në këtë edicion në skenën e këtij festivali të organizuar nga Unioni Artistik i Kombit Shqiptar, po performojnë ansamble nga të gjitha trevat shqiptare.

Me këtë rast, organizatorët e nderuan drejtoreshën e Radio Televizionit 21, Afërdita Saraçini Kelmendi me titullin “Gjergj Kastriot Skenderbeu”./21Media