“Etno Fest” prezanton   traditën shqiptare në mënyrë më bashkëkohore

“Etno Fest” prezanton   traditën shqiptare në mënyrë më bashkëkohore

Promovimin e  kulturës dhe traditës shqiptarë po e vazhdon edhe këtë edicion te shtatin me radhë festivali “EtnoFest”. Sipas Drejtorit te këtij festivali Fadil Hysaj sivjet programi i “Etnofestit” për dallim nga edicionet e kaluara do të jetë më i ngjeshur që  për bazë ka  promovimin e kulturës dhe traditës shqiptare,  të prezantuara në mënyrë më bashkëkohore./21Media